معماری Secrets

این مجموعه، شامل دو دفتر مرکزی تهران و دفتر اجرا دماوند است.

فاز پیش طراحی به فاز برنامه ریزی هم معروف است که در آن هماهنگی های لازم با کارفرما جهت شناخت هر چه بهتر پروژه و مکان ساخت و ساز و اهداف کارفرما از بنای مدنظر انجام می شود. بنابراین معماران در این مرحله برای طراحی معماری شروع به تحقیق، پرس و جو و جمع آوری اطلاعات می پردازند.

هماهنگی هایی که باید بین گروه های مختلف انجام شود از معماران و طراحان پروژه گرفته تا پیمانکاران برای پیاده سازی پلان های طراحی معماری و مهندسین برای تنظیم کردن تجهیزات و سیستم های درگیر در ساخت و ساز و سایر افراد، باعث شده تا مدیریت یک پروژه ساختمانی بسیار سخت و دشوار باشد.

معماری مسجد کاروانسرای دیر گچین، این مسجد در دوران قبل از اسلام چهار طاقی بوده‌است.

یکی دیگر از پیش نیازهای الزامی طراحی معماری طراحی های دو بعدی و سه بعدی فضا و حجم بنا به شکل شماتیک است تا طراحان و معماران متوجه شوند طرح نهایی قابلیت اجرایی دارد.

شیوه پارتی سده چهارم پیش از میلاد تا صدر اسلام، که شامل طرح‌های زیر می‌شود:

جهت افزایش مقاومت کششی بتن از آرماتور طولی و عرضی (میلگرد راستا) استفاده می شود

۱۱ _ طراحی نمای داخلی و بیرونی آپارتمانی در رشت، پژمان طیبی

۴۱ _ معماری و طراحی ساختمان ورزشی دشت نور ، نرگس معماری نصیری طوسی

شیوه رازی قرن پنجم تا اول قرن هفتم (قرن یازده میلادی تا حمله مغول) که شامل روش‌ها و ابزارهای دوره‌های زیر می‌شود:

پیمون نه تنها در نقشه و اندازهٔ پایه‌ها و ستون‌ها در عرض و طول اتاق‌ها و راهروها اثر دارد، بلکه حالت در و پنجره و نسبت بین آن‌ها را نیز معین می‌کند و پس از همه در پوشش درگاه‌ها، ایوان‌ها، طاق‌ها و گنبدخانه‌ها تأثیر دارد.

تصاویر شهر همچنین تخریب خیابان‌هایی را نشان می‌دهد که زمانی پر رفت و آمد بودند اما حالا متروکه و ویران شده‌اند.

در این تحلیل که توسط کوری شر از دانشگاه سیتی در نیویورک و یامون ون دن هوک از دانشگاه ایالتی اورگان صورت گرفته تصاویری از منطقه با هم مقایسه می‌شود که تغییر ناگهانی در ارتفاع یا ساختار بناها را نشان می‌دهد که به معنی آسیب به آنهاست.

بعد از آرماتور و قالب بندی نوبت می رسیم به بتن ریزی، بتن ریزی یکی از اقدامات مقاوم سازی ساختمان است که باید با دقت کافی انجام گیرد و معمولا در این مرحله مهندس پروژه آزمایش و تست بتن را انجام میدهد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “معماری Secrets”

Leave a Reply

Gravatar